Gå til hovedmenu
Det er ikke længere muligt at shoppe på GlowCollective.dk. Af hjertet tak for støtten de seneste år🤍

Suki SkinCare

Jeg er simpelthen så glad for at have fået lov at forhandle produkterne fra Suki Skincare, da jeg tidligere har arbejdet med disse fantastiske hudplejeprodukter.

Suki Skincare blev til i 2002 et køkken skabt af Suki Kramer, der ønskede at lave en effektiv hudplejeserie til at behandle hudproblemer, og som samtidig er sikre at bruge selv for dem med meget følsom hud. Produkterne er skabt uden syntestiske ingredienser og lavet med udgangspunkt i hendes egen hud, som var ramt af eksem.

Suki Skincare er nu overtaget af en større virksomhed, men arbejder stadig sammen med bl.a. forskere og dermatologer for at sikre de bedst mulige ingredienser for at skabe innovative og effektive produkter alle hudtyper, og som er sikre at bruge for den meget sarte hud. Det er rene produkter med 100% transparans i indholdet og med hensyntagen til vores planet.

F.eks. er flaskerne lavet af italiensk gult glas og flere produkter har fået et refill-system, så vi skåner vores planet mest muligt. Æskerne er fremstillet af skaller fra citrus.

Produkterne er klinisk testet med høje koncentrationer af effektive ingredienser, der balancerer hudens naturlige funktioner og stadig med fokus på, at en sart og følsom hud skal kunne tåle dem. 

I Danmark er Suki Skincare måske ikke det mest kendte brand indenfor hudpleje, men de har fået flotte omtaler i adskillige magasiner lige fra f.eks. Bazaar til MarieClaire, Allure og Elle ligesom flere celebrities er blevet fan af produkterne fra Suki Skincare gennem årene.

Og med rette, for de gør virkelig en forskel, og jeg har ikke tal på hvor mange glade klienter, jeg har hjulpet med en sundere hud i balance med brug af Suki's hudplejeprodukter. Jeg ved om nogen, at det kan være angstprovokerende at skifte sin sædvanlige hudpleje ud, men jeg håber, at du har lyst til at give Suki Skincare en chance - du vil ikke fortryde det ☺️

Hvis du mangler et af Suki's produkter på shoppen, så tag endelig fat i mig. Jeg kan hurtigt skaffe dem hjem til dig.

Find produkterne fra Suki Skincare her.

Din kurv

Ingen varer i kurven