Gå til hovedmenu
Det er ikke længere muligt at shoppe på GlowCollective.dk. Af hjertet tak for støtten de seneste år🤍

Om Glow Collective

Navnet på min lille shop har i opstartsfasen skiftet navn et par gange. Shoppen er min lille baby, og selvfølgelig skulle navnet være et, jeg også ville kunne lide om mange år, og som samtidig giver mening. For lad os være ærlige - jeg kunne jo ikke så godt tage et af navnene fra min liste med pigenavne til de babyer, jeg havde håbet på, jeg skulle have i mit liv ☺️

Så hvorfor Glow Collective?

Som behandler - og som kunde i øvrigt - er det ord, jeg oftest har hørt mine klienter ønske med deres ansigtsbehandling; at ville have mere GLØD. Glød giver liv og friskhed til ansigtet, og det fremstår mere sundt end en trist og grå hud. 

Jeg mener, at man sagtens kan have glød, selvom vores hud bliver ældre, og vi får rynker. Det er helt okay at se et levet liv.

For mig er Glow Collective derfor en samling af alle ting, som er med til at give os glød i form af hudpleje, som jeg elsker at bruge tid på at nørde, lange gåture, sund kost, yoga og - for mit vedkommende - reformertræning samt ikke mindst tid med dem jeg elsker. For andre er det måske nogle andre ting. 

Helt sikkert er det, at glød til huden ikke kommer alene ved én ting. Det er et kollektiv af ting, der giver glød på den lange bane, og det håber jeg at kunne inspirere til herinde samt på mine sociale medier.

Din kurv

Ingen varer i kurven