Gå til hovedmenu
Det er ikke længere muligt at shoppe på GlowCollective.dk. Af hjertet tak for støtten de seneste år🤍

Om mig

Om mig - Tilde - Glow Collective

Jeg hedder Tilde og står bag Glow Collective, som er en drøm, jeg har ville udleve siden, at jeg i 2009 blev færdiguddannet som statsautoriseret kosmetiker med speciale i avanceret hudterapi. Jeg har åbenbart lige skulle tage mig et laangt tilløb, men endelig er min egen webshop en realitet 😄

I jobbet som kosmetiker på klinik elskede jeg at behandle mine klienter for diverse udfordringer med deres hud, og glæden ved at se en klient langsomt, men sikkert få en en sundere hud fri for acne, rødme, tørhed osv, kan ikke beskrives. Ofte var det enkelte behandlinger og udskiftning af hudplejeprodukter, der skulle til, og det synes jeg egentlig er en billig pris for at få ro på sin hud.

Dog fandt jeg også ud af, at det ikke var i kliniklokalet, jeg skulle være resten af mit liv. Jeg sætter utroligt stor pris på en vis form for frihed i min hverdag, og den måtte jeg desværre erkende, at jeg ikke kunne finde med fuldt bookede dage med behandlinger.

Jeg har siden været nogle år i modebranchen, men interessen for at nørde hudpleje uanset hvor jeg er, har dog hængt fast lige siden. Jeg skal altid lige igennem listen af ingredienser, når jeg spotter et interessant produkt, da jeg ikke knalder hvad som helst på min hud.

Glow Collective er et udtryk for lige præcis dét... Jeg har nøje udvalgt de produkter og brands, som er her i min lille beauty-kiosk. Produkterne er valgt ud, fordi det er produkter, jeg selv elsker at bruge eller har testet på diverse veninder og familiemedlemmer, og set en positiv transformation af huden ved brug af dem.  Jeg elsker effektive, mere naturligt baserede produkter, men er bestemt også fan af de mere professionelle brands, som nok ses på som mere kemiske. Blot er det vigtigt for mig at være transparent omkring dette, så du kan vælge til og fra ift. dine ønsker. Det er produkter, jeg ved virker, og jeg oplever, at der i nogle tilfælde skal lidt mere til, end vi endnu har formået at få ud af naturen.

Udover hudpleje har jeg også en stor kærlighed for vitaminer/mineraler og mad sådan helt generelt. Altså for hvem elsker ikke bare veltilberedt mad? :)

Selvom jeg ikke har jer inde i klinikken og se/mærke på jeres hud, vil jeg meget gerne vejlede til køb af de rette produkter, så du får de bedst mulige resultater. Ikke én hud er ens, og med Glow Collective ønsker jeg at tage udgangspunkt i lige netop din hud, så tøv endelig ikke med at kontakte mig via kontaktformularen eller mail her på siden.

Kærligst

Tilde

Din kurv

Ingen varer i kurven