Gå til hovedmenu
LIGE NU: 25% på Adaptology - rabatten er fratrukket. Hurtig levering. Fri fragt til pakkeshop på ordrer over 399 DKK. Ordrer sendes alle dage mandag til fredag.

OBSIDO® REPAIR

For dig, som har lyst til at nørde og gå endnu mere i dybden med det kombinerede plasma- og LED-apparat fra Sara Lorentsen har jeg lavet denne side.

Da jeg i 2009 blev færdiguddannet som kosmetiker var det med speciale i avanceret hudterapi og apparaturer. Jeg valgte det speciale, da jeg elsker at kunne gøre en forskel for mine klienters hud og hjælpe dem til at opnå de resultater, de ønsker.

For at kunne intensivere behandlingen og opnå endnu bedre resultater bruger vi - kosmetiker og kosmetologer - ofte apparaturer, som får produkter til at penetrere dybere ned i huden eller apparaturer som feks LED-lys eller plasma (tidligere højfrekvens).

Da Sara Lorentsen lancerede OBSIDO® REPAIR vidste jeg, at jeg måtte have det her på min lille shop, og jeg er lykkelig over, at jeg har fået lov at forhandle det på Glow Collective.

HVAD ER PLASMA?

Der findes 4 forskellige stadier af grundstoffer.
Solid ligesom isterninger, væske som fyldende vand, gas som vanddamp og så er der plasma, som er i en elektrisk ioniseret gas stadie. Plasma findes på overfladen af solen, når lyn slår ned og selv nordlyset er genereret af plasma.

HVORDAN STERILISERER PLASMA HUDEN?

  1. Plasma bliver genereret i luften.
  2. Oxideret plasma-ioner er ustabile.
  3. For at stabilisere dem, angriber plasma bakteriemolekyler.
  4. Plasma adskiller cellemembranen. Bakterier uden cellemembran bliver ødelagt.

 

    Din kurv

    Ingen varer i kurven