Gå til hovedmenu
Det er ikke længere muligt at shoppe på GlowCollective.dk. Af hjertet tak for støtten de seneste år🤍

Karmameju

Karmameju har været et af mine yndlingsbrands lige siden, at jeg i 2009 blev færdiguddannet som kosmetiker.

Jeg har stadig noget af det tøj, de lavede dengang og knuselsker stadig den fine yogamåtte, de også havde.

Mens tøj og træningsudstyr er udgået, så er Karmameju med Mette Skjærbæk i spidsen fortsat med at udvikle på deres hudpleje, og nogle af mine favoritprodukter er fra dem.

Mette Skjærbæks inspirerer til egenomsorg og selvkærlighed, og i en travl hverdag er det noget, jeg virkelig sætter pris på at blive mindet om.

Karmameju benytter sig i de fleste af deres produkter af æteriske olier, som udover at dufte skønt er med til at påvirke vores sind alt efter hvilke dufte, der er brugt.

Karmameju er bioaktiv hudpleje, og jeg er så evigt stolt af at have fået lov til at forhandle nogle af deres skønne produkter her i min lille beautykiosk.

Hos Glow Collective finder du bl.a. Karmameju's koralvenlige BB Cream, som er en hybrid mellem solcreme, dagcreme og makeup, og den giver en fin ensartethed til huden samtidig med, at du er beskyttet med SPF30.

Jeg drømmer om mange flere produkter fra Karmameju, og jeg håber snart, at kunne præsentere mange flere af deres sanselige og effektive produkter her på shoppen🤍

Du finder Karmameju her

Din kurv

Ingen varer i kurven