Gå til hovedmenu
Det er ikke længere muligt at shoppe på GlowCollective.dk. Af hjertet tak for støtten de seneste år🤍

ILIA

ILIA er makeup, der udover at give din hud en smuk glød, også er en forlængelse af din hudpleje.

Brandet blev startet af canadiske Sasha og launchede i 2011, og hun er selv med inde over alle produktudviklinger for at sikre, at produkterne er så milde og rene for huden som muligt.

ILIA's produkter indeholder nemlig alt fra hyaluronsyre, der fugter din hud til C-vitamin, der opklarer og styrker din hud. I produkterne finder du også niacinamid, der styrker og beroliger din hudbarriere, regulerer talgproduktionen samt reducerer rødme og irritation.

Det er ren makeup med aktive niveauer af hudpleje, der beskytter huden mod stress fra miljøet.

Og miljøet er noget ILIA også har tænkt ind i deres brand. 1% af hver solgte Super Serum Skin Tint går nemlig til at plante nye træer i samarbejde med One Tree Planted, og ILIA's mål er at have plantet 1 million træer i slutningen af 2023.

Herudover forsøger de også at tænke miljøvenlig emballage ind i deres produktion, og i USA er det muligt at indlevere emballage fra tom makeup, hvor en organisation står for at nedbryde det forsvarligt. Dette er endnu ikke en mulighed i Danmark, men jeg vil selvfølgelig opfordre til, at du sørger for at sortere dit affald, så vi kan passe på vores jord🙏🏼

Jeg har valgt at få ILIA på shoppen, da jeg simpelthen ikke kan undvære bl.a. deres Super Serum Skin Tint med spf 30. Den giver et flot dewy look og en smuk glød til huden - og så kan selv min sarte hud tåle den.

ILIA laver makeup, der ser naturligt ud på din hud - altså en slags no makeup makeup, og er du til et mere dramatisk look, kan du selvfølgelig altid bygge på din makeup med ILIA's mange muligheder.

Find ILIA her

Din kurv

Ingen varer i kurven