Gå til hovedmenu
Det er ikke længere muligt at shoppe på GlowCollective.dk. Af hjertet tak for støtten de seneste år🤍

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for Glow Collective:

Glow Collective

Marselisborg Allé 31, 2.

8000 Aarhus C

CVR nr.: 42494461

Tlf.: 20669779

Email: Tilde@GlowCollective.dk

 

Priser

Produkterne hos Glow Collective er angivet i danske kroner inkl. 25% moms. Der tages forbehold for udsolgte varer, tastefejl på websitet samt alle sociale medier og nyhedsbreve.

Ordre

Ordren sendes samlet. Hvis én enkelt vare eller flere ud af en ordre viser sig at være udsolgt, vil den/de udsolgte vare(r) ikke blive eftersendt. Der vil selvfølgelig kun blive hævet et beløb svarende til den/de afsendte vare(r) plus fragt.

HUSK at gemme din ordrebekræftelse, da den fungerer som reklamationsbevis samt i tilfælde af, at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten.

Betaling

Glow Collective modtager betaling med VISA Dankort, VISA Electron, Mastercard, Maestro og MobilePay. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK og inkl. 25% moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer samt evt. uoverensstemmelse mellem lagerbeholdning og shop.

Levering

Glow Collective tilstræber at afsende ordre indenfor 1-3 hverdage fra mandag til fredag.

Vi sender til hele Danmark - desværre undtaget Færøerne og Grønland.

Pris for levering til pakkeshop er 38 DKK for ordrer op til 399 DKK og gratis til pakkeshop på ordrer over 399 DKK. Prisen er 45 DKK til en erhvervsadresse og privatadresse 57 DKK. OBS! Husk at sørge for at være hjemme, når GLS forsøger at aflevere pakken, da den ellers vil blive indleveret i en pakkeshop.

VIGTIGT! Hvis du vælger levering til erhverv, skal du huske at skrive virksomhedens navn i adressefeltet ved checkout.

Dine varer sendes med GLS. Bemærk! GLS leverer kun på hverdage, så hvis din ordre er afsendt fredag, bliver den leveret den følgende mandag eller tirsdag.

OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet bliver pakken flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice.

Der afsendes ordrer alle ugens 5 hverdage, medmindre andet bliver meldt ud via sociale medier og øverst på webshoppen. Din ordre vil blive leveret 1-3 hverdage efter bestillingen.

For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i "rimelig tid" efter du har opdaget manglen/fejlen. Glow Collective vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

HUSK! Vi anbefaler altid, at et produkt testes på et lille område af huden - evt. bag øret - for at teste for evt. overfølsomhed. Selvom Glow Collective tester alle produkter, er alle mennesker forskellige, og kan udvikle allergi overfor alt i løbet af livet.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes til:

Glow Collective

Langelandsvej 30, st. tv.

2000 Frederiksberg

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Refusion

Hvis der er tale om refusion (refundering af beløbet), kan du blive bedt om at sende bankoplysninger i form af regnr og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen. 

I det fleste tilfælde vil beløbet dog blive overført via det oprindelige køb via webshoppen.

Fortrydelsesret/Retur

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.

Perioden regnes fra den dag;

- Hvor du modtager ordren/afhenter i pakkeshop.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde. VIGTIGT! Husk at beholde kvitteringen fra indlevering af forsendelsen, så det er muligt at spore forsendelsen, skulle den blive mistet under returtransporten.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet, og herefter skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på Tilde@GlowCollective.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til os, skal du udfylde den vedlagte Returseddel og sende varen til:

Glow Collective

Marselisborg Allé 31, 2.

8000 Aarhus C

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:

- Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

- Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er brudt efter leveringen.

- Varer, hvor plomberingen er brudt.

- Varer hvor produktet er blevet åbnet. 

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

Navn

Adresse

Telefonnummer

E-mailadresse

Oplysning om hvad du har købt

Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for Glow Collective. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning

Carl Jacobsens Vej 35

2500 Valby

Link: www.forbrug.dk

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: Tilde@GlowCollective.dk

Visa electron Visa Mastercard Maestro card Mobile pay

 

Din kurv

Ingen varer i kurven