Gå til hovedmenu
LIGE NU: 25% på Adaptology - rabatten er fratrukket. Hurtig levering. Fri fragt til pakkeshop på ordrer over 399 DKK. Ordrer sendes alle dage mandag til fredag.

Frownies

Frownies Rynkeplaster har eksisteret siden 1889, og er Hollywoods bedst bevarede hemmelighed.

Frownies rynkeplaster fungerer som en non-invasiv behandling for de mimiske rynker. Det vil sige, at plastrene er fantastiske til at rette de mimiske rynker ud, vi bruger når vi taler, smiler, er vrede, griner osv. De bevægelser vi laver i løbet af dagen, laver vi nemlig som regel også om natten.

Ved at sove med Frownies eller som minimum have dem på 3 timer i streg, udglattes de mimiske rynker samtidig med, at vi bliver bevidste om ikke at bruge den mimik så meget - præcis som Botox sørger for; dog ved hjælp af injektioner.

Frownies virker som så meget andet indenfor hudpleje ikke overnight. Det er derfor vigtigt at være kontinuerlig med behandlingen, og de første 30 dage anbefales det at bruge rynkeplaster hver nat. Alt efter hvor meget du bruger din mimik, kan du som vedligholdelse bruge plastrene mellem 2 - 4 gange om ugen.

Rynkeplastrene virker allerbedst i panden, hvor musklerne sidder tæt på knoglerne, hvor de hæfter fast, men der er også rigtigt fine resultater ved kragetæerne ved øjnene og de nasolabiale linier, der går fra næsefløj til mundvig. Frownies kan dog ikke gøre noget ved løs hud eller hud, der er sunket nedad, da det er de mimiske rynker, Frownies rynkeplaster arbejder på. Det samme gør sig i øvrigt gældende for Botox, som også "blot" lammer musklerne.

Hvis du bruger Botox kan du med rynkeplaster fra Frownies forlænge holdbarheden af din Botox, men vent dog 14 dage med at tage Frownies i brug, så behandlingen har sat sig. Dette gælder også efter evt. fillerbehandling.

Ved brug af Frownies vil du som supplement til rynkeplastrene i øvrigt med god effekt kunne lave faceyoga, som yderligere er med til at give volumen og skrælle et par år af udseendet.

Jeg er fan! 🙌🏼

Hvis du er nysgerrig på at prøve Frownies, så kan de købes her.

 

Din kurv

Ingen varer i kurven