Gå til hovedmenu
Det er ikke længere muligt at shoppe på GlowCollective.dk. Af hjertet tak for støtten de seneste år🤍

Calmlish

Calmlish er et dansk, ærligt og holistisk livsstilbrand, og de laver de smukkeste gua sha [gwa sja] sten og glow rollers til massage af ansigt og krop. De har desuden også brugt de seneste år på at udvikle de skønneste produkter til pleje af huden og til brug ved din gua sha massage. 

Jeg har været fan af deres produkter i mange i år, og selvfølgelig skulle jeg have deres smukke krystaller til massage her på min shop.

Calmlish er sammensat af ordene “calm” + “stylish”, og det startede med en samtale mellem to af stifterne - Tanja og Maja - hvor de ønskede en mere kærlig og ærlig hudplejebranche, hvor ro er moderne og stilfuldt - og hvor vores succeskriterie i verden er at trives fremfor at drives. 

Gua sha er ikke et quick fix, men hvis du ønsker et løft af ansigtet, udrensning af affaldsstoffer og mere glød, så er det bestemt værd at give dig selv 5-10 minutters massage morgen og/eller aften - gerne min. 4 gange om ugen. Ikke bare virker det og giver ansigtet et mere ungdommeligt udtryk - det er også en utrolig behagelig massage at give sig selv, sin kæreste eller børn.

Efter nogle hektiske år i modebranchen, så er jeg vild med, at Calmlish-pigernes omdrejningspunkt er at skabe ro i en verden, hvor vi konstant skal stå til rådighed. Det gør de med ærlige og smukke produkter, du kun behøver at købe én gang i livet, hvis du husker at passe godt på din krystal, og ikke taber den på gulvet. Jeg skal dog være ærlig og sige, at de har så mange gua sha og glow rollers, så jeg har gennem årene købt et par stykker - fordi jeg ikke kan lade være ☺️

Find produkterne fra Calmlish her.

Din kurv

Ingen varer i kurven