Gå til hovedmenu
Det er ikke længere muligt at shoppe på GlowCollective.dk. Af hjertet tak for støtten de seneste år🤍

Adaptology

Adaptology er et nyt brand på hudplejescenen grundlagt af Laura Rudoe, som også står bag Evolve Organic Beauty, og da jeg først fik læst om alle de "nørdede" ingredienser i Adaptology var jeg simpelthen solgt. Og endnu mere efter, at jeg har prøvet deres produkter på min hud og set de første fine resultater🤩 Selvom brandet er nyt, så ligger der 20 års forskning bag de effektive hudplejeprodukter. Tilmed er alle produkterne dermatologisk testet, glutenfri og veganske - what's not to like🙌🏼

Adaptology er Evolve's avancerede storesøster med effektive ingredienser, som er fundet i de mest afsides placeret hjørner i verden. Hudplejeprodukterne i Adaptology er lavet på urter og planter, som formår at tilpasse sig - adapte - til de omgivelser, de er i og vokser uanset, om det er i iskolde områder på Antarktis eller i stegende hede i ørkenen.

Dette er overført til avancerede og effektive hudplejeprodukter til alle hudtyper og tilstande lige fra en uren hud i ubalance til en tør hud med brug for masser af fugt og fedtstof. Deres formål er at respektere, behandle og beskytte din hud mod det moderne miljø, vi lever i i dag med forurening, blåt lys og kemi omkring os.

Ingredienserne i Adaptology's hudplejeprodukter er lavet med tanke på at passe på vores miljø, og bliver lavet i hånden i små batches i deres laboratorie drevet på vindmøller.

Adaptology gør meget ud af at lave kliniske tests på deres produkter, og de har vist super resultater. F.eks. har de i deres Red Avert Serum tilført birkespejlsporesvampe, som er en superstærk antioxidant - stærkere end superfood-bær, og som har vist sig at reducere mørke rander og 91% oplevede, at deres hud føltes forbedret og mere rolig.

I deres Dry Spell Oil Serum har de udover CBD også tilføjet arktisk havtorn, som har vist at kunne hudens elasticitet med 25% og reducerer ruhed, rødme og irritation.

Og så har de lavet den skønneste rensebalm, som jeg slet ikke kan få armene ned over. Balmen smelter på din hud, når du masserer den ind, og ved tilførsel af vand omdannes den til mælkehvid og renser al makeup, snavs og urenheder væk. Balmen finder du til både tør og sart hud.

De naturlige dufter, der er brugt i produkterne spænder bredt og dufter af alt fra sød orange til duften af en frisk regnskov. 

Det er selvfølgelig muligt at mixe og matche produkterne til lige netop dig og på tværs af de forskellige linjer. Måske har du brug for lidt af hvert til din hud, og jeg hjælper dig hellere end gerne med at finde frem til dine nye favoritprodukter til at pleje din hud med🤍

Fik jeg sagt (mellem linjerne), at jeg er VILD med at have fået Adaptology på shoppen. Du finder produkterne her.

Din kurv

Ingen varer i kurven